O PODJETJU - Mizarstvo Erjavec

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

O PODJETJU

 Začetki Mizarstva Erjavec segajo v leto 1988, ko se je vse skupaj začelo v majhnem hišnem prostoru. Skozi leta smo pridobivali tako na izkušnjah, kot tudi na delovni moči. Sprva je proizvodni program obsegal večinoma stavbno pohištvo. 

Z letom 2003 smo se preselili v nove, večje poslovne prostore, nekaj let kasneje smo pridobili certifikat Slovenske kakovosti in certifikat HT, za toplotno obdelavo lesa. Kasneje se je proizvodnji program razširil tudi na bivalno pohištvo, s podporo strojev z računalniškim krmiljenjem. 


 
 
 
 
Danes družinski kolektiv sestavljamo štirje delavci ter zunanji pomočniki. Stranke poskušamo zadovoljiti s kakovostnim stavbnim in tudi bivalnim pohištvom raznih oblik in stilov. Velik del poudarka smo v zadnjih letih namenili tudi spomeniškemu varstvu za stavbno pohištvo iz kakovostnih materialov, ki obsegajo sibirski bor, macesen, slavonski hrast ipd.

Ker nas trgi, tehnologija in privrženost kadra k podjetju ženeta naprej, se trenutno večinoma ukvarajmo z izdelavo netipskega bivalnega pohištva in vrat, tako notranjih, kot vhodnih. Cilj našega podjetja je imeti veliko zadovoljnih strank in še dolga leta graditi na ugledu in kakovosti podjetja.
 
 
 
 
 
 
 

PRIZNANJA IN CERTIFIKATI
 
 
 
 
 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni